INVITATION: lecture The quest for the Garden of Beautiful Moments (in Dutch only)

ZOEKTOCHT NAAR DE MOOIE MOMENTENTUIN 

Een visueel persoonlijk verhaal door Miranda van Dijk


Textielkunstenares Miranda van Dijk neemt je tijdens een visuele vertelling mee op zoek naar haar Mooie Momententuin. 
Een tuin verborgen in haar hart.
Hier spiegelt de natuur de wereld, 
ons zijn, 
ons leven, 
haar leven. 

Miranda vertelt over de laatste vrouw op aarde, het verhaal waar haar werk mee begon. Ze vertelt over de strijd van deze vrouw, haar verandering, over het meisje die de Mooie Momententuin vindt, haar nieuwsgierigheid en haar verwarring, maar parallel daaraan laat Miranda haar persoonlijke zoektocht op creatief en ondernemersgebied zien. Want het vinden van de Mooie Momententuin staat symbool voor het openen van haar hart, voor het volgen van haar gevoel. En vooral voor de ontdekking dat je goed bent zoals je bent.

RESERVEER EEN PLAATSJE

DATUM: zondag 2 oktober
AANVANG: 14.00 uur
MAXIMAAL: 6 personen
RESERVEREN: via info@puuranders.nl
TOEGANG: € 7,50 (inclusief koffie/thee)
LOCATIE: Onder de Regenboog, Goidschalxoordsedijk 65, Oud-Beijerland


OVER MIRANDA
Na het afronden van haar studie aan de Artemis Styling Academie, ligt haar hart bij poëtische textielkunst. Ze print foto’s op textiel en maakt hier bladeren, bloemen of takken van. Haar botanische sculpturen zijn een visuele vertaling van haar zelfgeschreven poëtische korte verhalen. Ze kunnen op zichzelf staan, maar samen met het verhaal vormen ze een dromerig prentenboek, met de tekst als leidraad en haar werk als illustraties. Ze vertelt graag over verandering, ontwikkeling en groei van de vrouw. De natuur in de Mooie Momententuin is haar inspiratiebron. Een tuin verborgen in haar hart.

Miranda won in 2012 de juryprijs van de wedstrijd Onverwacht Ambacht van Museum Boijmans en werkte samen met onder andere Ariadne at Home, Etsy en het Rijksmuseum in Amsterdam.

Reacties